середа, 20 квітня 2011 12:00

Зірка "Кадетів" боїться перестати зніматись в кіно

Зірка "Кадетів" боїться перестати зніматись в кіно

Популярний російський актор Вадим Андрєєв найбільше боїться перестати зніматися в кіно.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Це найстрашніше, що може для мене бути. І повірте такого бояться абсолютно всі артисти, навіть найбільш затребуваніші. От підписав контракт на рік, а потім думаєш: "А що далі? А чи покличуть ще?", - підкреслив він.

Андрєєв відмітив, що в нього в житті вже був такий період.

"Це було з 93 по 98-ий рік. Не було жодного дзвінка щодо зйомок. Врятував тільки телеканал "2х2", де я озвучував рекламу і мильні опери. Нормально платили, працював двічі на тиждень лише. А потім у 98-му мене запросили на роль сусіда Кирила до фільму "Білий танець". Спонсор запитав, чи можна знайти актора, який знімався в "Баламуті", якщо він живий звичайно", - розповів актор.

Андрєєв каже, що ніколи не мав пачки сценаріїв у себе на столі.

"Не було такого, щоб я сидів і вибирав. Взагалі в мене хороші ролі другого плану і такі ж картини. Як сказав мій улюблений британський актор Майкл Кейн, що в його біографії так багато прохідних ролей, бо він ні від чого не відмовлявся", - зауважив він.

Широку популярність Андрєєв здобув після зйомок серіалу "Кадети".

"Подзвонили і запросили на переговори із режисером Сергієм Орлановим. Сценарій мені сподобався. А на нас, дорослих людей, кастинг невеликий був. Якщо кажеш, що знімаєшся — беруть", - пояснив актор.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кадетів" боїться перестати зніматись в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі