четвер, 22 серпня 2013 16:02

Зірка "Гри престолів" рятується від нищівної лави вулкану - нові трейлери тижня
5

Паркленд
Паркленд
Помпеї
Акторки з фільму "Життя Адель"
Незнайомець

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Режисер-початківець Пітер Ландесман пропонує по-новому поглянути на події одного дня в листопаді 1963-го, коли американці втратили свого президента Джона Фітцджеральда Кеннеді. У фільмі "Паркленд", який назвали на честь госпіталю, де помер Кеннеді, грає доволі велика компанія відомих акторів, починаючи з Біллі Боба Торнтона і Пола Джаматті і закінчуючи кумирами тинейджерів - Зак Ефрон і Том Веллінг.

Перший повноцінний трейлер драми "Життя Адель" про чуттєві стосунки двох дівчат. Головні ролі виконали француженки Адель Екзаркопулос і Леа Сейду. "Життя Адель" - трьохгодинна відверта історія кохання двох жінок . Фільм зняли за мотивами графічного роману Жюлі Маро "Блакитний ангел".

79 рік до нашої ери. Зірка серіалу "Гри престолів" - Кіт Херінгтон грає у фільмі раба Мілона. Він мріє викупити свою свободу і одружитися на дочці господаря. Але його продають новому власнику в Неаполь. Як тільки гаряча лава Везувія починає своє виверження, Мілон тікає до Неаполя аби врятувати свою кохану... У першому ролику "Помпеї" усе - від героїв до музики - епічне і трагічне.

Студія відомого кінематографіста опублікувала в Мережі загадковий тизер майбутнього телевізійного проекту під назвою "Stranger". Цей ролик, викладений на офіційному YouTube-каналі студії Джей Джея Абрамса Bad Robot. Навколо нього ходить багато пліток, одна з яких - тизер можливо промо для міні-серіалу під назвою "Зупинки в дорозі" про подорожі в часі.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" рятується від нищівної лави вулкану - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі