понеділок, 19 лютого 2018 12:55

Зірка "Голодних ігор" назвала причину перерви у кар'єрі

Зірка "Голодних ігор" назвала причину перерви у кар'єрі
Актриса Дженніфер Лоуренс називала причину перерви у кар'єрі Фото: HELLO! Russia

Голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс ще у вересні минулого року повідомляла, що візьме перерву у творчій кар'єрі, однак не називала причини. Тепер стало відомо, що зірка присвятить себе роботі з молоддю. Зірка відома роллю Катніс Евердін у фільмі "Голодні ігри: У вогні".

Лоуренс вирішила взяти перерву на весь наступний 2019 рік. За її словами, вона працюватиме з молоддю для залучення їх у політичне життя. Про це вона розповіла в інтерв'ю Entertainment Tonight.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскароносна Дженніфер Лоуренс оголила стрункі ноги у сексуальному вбранні

"У наступному році я візьму відпустку. Я збираюся працювати представником організації Represent.Us. Буду намагатися залучити молодих людей до участі в політичному житті на місцевому рівні", – заявила актриса.

Актриса вже давно співпрацює з організацією і займається питаннями фемінізму та гендерної рівноправності. Дженніфер також створила власний фонд – Фонд Дженніфер Лоуренс, який допомагає творчій молоді. Нещодавно зірка також взяла участь у "Марші жінок" у США 20 січня, який висвітлював ідею фемінізму у всьому світі.

Актриса Дженніфер Лоуренс знову стала жертвою хакерів. Відверті фотографії з'явилися на просторах мереж.



Зараз ви читаєте новину «Зірка "Голодних ігор" назвала причину перерви у кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі