Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 18:03

Жадан представив футбольну збірну письменників
12

Фото: Фото: bukvoid.com.ua

1 вересня у Києві Сергій Жадан разом із видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" презентували збірку "Письменники про футбол. Літературна збірна України".

До книжки, яку упорядкував Жадан, увійшли тексти 11 сучасних українських письменників на футбольну тематику. Щоправда, як стверджує Андрій Кокотюха, він написав про те, як він не любить футбол.

У книзі 10 текстів надруковано українською (один - Владіміра Сергієнка перекладено українською) та один - російською, автором якого є співак і учасник гурту ТМНК Фоззі (Олександр Сидоренко).

Окрім згаданих персон спеціально для збірки тексти написали Юрій Андрухович (він, до слова, зображений на обкладинці у вигляді голкіпера), Андрій Бондар, Юрій Винничук, Макс Кідрук, Олег Коцарев, Сашко Ушкалов, Артем Чех. Саме у такому складі, як каже Сергій Жадан, під час Львівського форуму видавців літературна збірна України зіграє у футбол із збірною Львова.

Зараз ви читаєте новину «Жадан представив футбольну збірну письменників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі