вівторок, 16 серпня 2011 11:08

Жадан презентує нову книгу на фестивалі "StreetArtFest"

Жадан презентує нову книгу на фестивалі "StreetArtFest"

22 серпня у Харкові відкриється другий фестиваль вуличного мистецтва "StreetArtFest". У рамках дійства відбудуться кілька вуличних концертів, кінопоказів та екологічних акцій під відкритим небом.

До участі запрошені художники з різних міст Росії та Україні, повідомили в Харківській міській художній галереї, яка є організатором фестивалю.

Серед учасників - письменник Сергій Жадан. 23 серпня в рамках фестивалю він проведе поетичне шоу і презентує нову книгу "Прощання слов'янки".

На фестивалі покажуть виставку сумських художників, flash street Аrt "Замок", концерт гурту "Raskardas Orkestar", спільний перформанс від фестивалів "StreetArtFest" і "Акумулятор", презентація street art-колекції Нещерета і Бурьянюка. В кінотеатрі "Боммер" відбудеться нічний показ документальних фільмів у дусі street art.

"StreetArtFest" на вулицях Харкова триватиме цілий місяць. Закриття і знайомство з усіма "винуватцями" планується 28 вересня на відкритті фінальної виставки фотографій і фільму про будні фестивалю.

Закриватиме фестиваль концерт Анни Чайковської і групи "Acoustic Quartet".

Зараз ви читаєте новину «Жадан презентує нову книгу на фестивалі "StreetArtFest"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі