неділя, 03 липня 2011 13:31

Засновник ГОГОЛЬFESTу розповів, що Україна втратила через скасування заходу

Засновник ГОГОЛЬFESTу розповів, що Україна втратила через скасування заходу

На цьогорічному ГОГОЛЬFESTі свої програми мали представити російський Чеховський фестиваль, театральні фестивалі французького Авіньйона та шотландського Единбургу.

Про це розповів засновник фестивалю, режисер Влад Троїцький.

Також свою програму - зроблену власним коштом - планував представити один з найбільших у світі музеїв сучасного мистецтва - французький центр Жоржа Помпіду.

Нагадаємо, у квітні було оголошено, що запланований на осінь ГОГОЛЬFEST не відбудеться через брак коштів. Рішення скасувати фестиваль було прийняте після відмови держави надати майданчик для події.

"Мій особистий ресурс - гроші, які я вкладав у проведення фестивалю - скінчився. Тепер є тільки борги. Три роки нас підтримував бізнесмен Євген Уткін, зараз у нього такої можливості немає", - сказав Троїцький.

Більше про досвід, погляди та плани Влада Троїцького читайте у журналі "Країна" № 25 за 1 липня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Засновник ГОГОЛЬFESTу розповів, що Україна втратила через скасування заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі