середа, 04 березня 2015 13:19

Засекречений новий фільм Спілберга отримав офіційну назву

Засекречений новий фільм Спілберга отримав офіційну назву

Новий фільм Стівена Спілберга, над пост-прдакшеном якого знаменитий режисер працює в даний час, нарешті отримав офіційну назву. Картина буде називатися Bridge of Spies (Міст шпигунів). Про це повідомляє Cultprostir.

Головну роль у фільмі виконає Том Хенкс, композитором фільму став давній друг і колега Стівена Спілберга Джон Вільямс, який написав музику до "Щелеп", "Індіани Джонса" та "Списку Шиндлера".

Офіційну назву нового проекту Спілберга повідомив громадськості продюсер картини Марк Платт: "Фільм Стівена з Томом Хенксом у ролі адвоката буде називатися "Міст шпигунів". Робота над ним йде повним ходом".

Сюжет картини розповідає про період Холодної війни. "Мостом шпигунів" у певний період неофіційно називали міст між Західним і Східним Берліном, де радянські та американські представники влади обмінювалися співробітниками спецслужб, що потрапили в полон. За сюжетом адвокат Джеймс Донован у виконанні Тома Хенкса намагається визволити з радянського полону американського пілота. Сценарій картини написав Метт Черман, допрацьовували історію в якості сценаристів Джоел та Ітан Коени.

Прем'єра фільму відбудеться в жовтні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Засекречений новий фільм Спілберга отримав офіційну назву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі