середа, 19 липня 2017 11:53

"Залишилося тільки сексом перед дітьми зайнятися" - Сєдокову розкритикували за кліп на грані порно

"Залишилося тільки сексом перед дітьми зайнятися" - Сєдокову розкритикували за кліп на грані порно
Співачку Анну Сєдокову розкритикували через новий еротичний кліп Фото: Instagram

Співачку Анну Сєдокову розкритикували через новий еротичний кліп до пісні "Захоплення". Його анонсувала на особистій сторінці в Instagram.

Сєдокова розмістила уривок відео, який здався її підписникам аж надто відвертим.

"Ну і проти ночі, не можу не порадувати чоловічу половину моїх читачів і не викласти відео на мою пісню "Захоплення". Якщо чесно, я теж пораділа", - прокоментувала свій пост Сєдокова.

У кліпі співачки знялася вірменська модель Гаяна Багдасарян, яку в мережі називають "московською королевою розтяжки". Дівчина постає на відео в нижній білизні, по черзі змінюючи відверті пози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова приголомшила фігурою у купальнику після пологів

Всупереч очікуванням співачки, більшість користувачів мережі не оцінили нову роботу, а замість цього гнівно заявили, що Седокова і Багдасарян плутають поняття "сексуальність" і "вульгарність".

"Вибачте, але це вже порно, відписуюся", "Вульгарщина! Залишилося тільки сексом перед дітьми зайнятися", - стали обурюватися в коментарях.

Кліп на сторінці Сєдокової зібрав понад 500 000 переглядів.

"Розуму багато не потрібно, щоб зняти голу дівчину, яка демонструє свою готовність", "Фу, вульгарно, жахливо", - написали під відеороботою.

Співачка Анна Сєдакова зізналася, що готується до весілля зі своїм бойфрендом, від якого вона на початку квітня народила сина Гектора.

Зараз ви читаєте новину «"Залишилося тільки сексом перед дітьми зайнятися" - Сєдокову розкритикували за кліп на грані порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі