субота, 27 травня 2017 17:35

Співачка Анна Сєдакова готується до весілля

Співачка Анна Сєдакова готується до весілля
Співачка Анна Седокова на прогулянці із доньками та сином. Нещодавно співачка повідомила, що втретє збирається заміж. Фото - Instagram Анни Седокової

Співачка Анна Сєдакова зізналася, що готується до весілля зі своїм бойфрендом, від якого вона на початку квітня народила сина Гектора.

"В питаннях сім'ї я досить консервативна. Я вважаю, що головне у сім'ї – чоловік. А роль жінки – допомагати, підтримувати, оберігати, піклуватися і любити. Я два рази була заміжня, зараз виходжу в третій раз" – поділилася планами на майбутнє із порталом "Телепрограма" 34-річна співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова приголомшила фігурою у купальнику після пологів

Ім'я свого майбутнього чоловіка Сєдакова продовжує тримати в секреті. Але за даними деяких ЗМІ, батьком третьої дитини зірки є генеральний директор російської будівельної компанії – 25-річний Артем Комаров.

"Ми щасливі. Обоє шалено любимо сина", – зізналася Анна.

Вона також розповіла, чому вибрала для сина рідкісна ім'я Гектор.

"Я так хотіла давньогрецьке або давньоримське ім'я. І воно сподобалося. Син у мене – суперсерйозний хлопець. І мені здається, він абсолютно відповідає своєму імені" – каже артистка.

Крім молодшого сина в сім'ї Анни Сєдакової підростає дві доньки – 12-річна Аліна від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем і 5-річна Моніка – від шлюбу з бізнесменом Максимом Чернявським.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Анна Сєдакова готується до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути