вівторок, 18 квітня 2017 10:43

Анна Сєдокова приголомшила фігурою у купальнику після пологів
4

Анна Сєдокова
Фото: Соціальні мережі
Анна Сєдокова
Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

Тиждень тому 34-річна співачка Анна Сєдокова стала мамою втретє: народила сина в одній з лос-анджелеських клінік. Зараз співачка не соромиться демонструвати шанувальникам і на своїй сторінці в Instagram опублікувала селфі, на якому позує в чорному злитому купальнику.

"Малюкові вже тиждень і ми вийшли гуляти біля басейну. Сонечко і пальми. Це саме те, що потрібно матусі", - підписала знімок Сєдокова.

Фоловери Анни тут же почали обговорювати її форми. Почитавши коментарі, співачка вирішила відповісти всім, кого турбує її зовнішній вигляд:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова народила сина

"Безумовно, до ідеальної форми мені ще ну дуже далеко, але я обіцяю, що буду кожен день над цим працювати! Попереду величезна праця, тому що як моє тіло поведе себе після народження третього бебіка, поки не ясно".

Сєдокова заявила, що до питання підійде серйозно і буде ретельно стежити за своїм раціоном, щоб якомога швидше повернутися до пологових форм:

"Я точно налаштована рішуче, перш за все для себе! З завтрашнього дня зав'язую з усілякою шкодою, булочками, кексиками і їжею після 6. Переходжу на п'ятиразове дробове харчування, додаю багато корисних речей", - пообіцяла артистка.

Анна запропонувала своїм прихильницям, які теж недавно народили дитину, пройти цей шлях разом з нею: підтримувати один одного, ділитися порадами. Зірка як і раніше тримає в секреті від публіки: хто є батьком малюка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова приголомшила фігурою у купальнику після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути