Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 17:00

За мрією: що дивитися з Ель Фаннінг

За мрією: що дивитися з Ель Фаннінг
Ель Фаннінг грає в кіно з 3 років. coupdemainmagazine.com

20 червня в Україні відбулася прем'єра американського музичного фільму "За мрією". Скромна дівчина-підліток вирішує продемонструвати свій талант на місцевому пісенному конкурсі. Це буде випробовуванням не тільки для її голосу, але і для чесності та людяності, за сюжетом. Режисерський дебют актора Макса Мінгелли. Головну роль виконала Ель Фаннінг. Пропонуємо згадати найкращі фільми акторки.

"Мері Шеллі та монстр Франкенштейна", реж. Хайфа Аль-Мансур. 2017 рік.

19-річна дівчина написала одну з найвідоміших книг жахів, в основу якої лягла історія її життя. Письменниця вийшла заміж за тирана, відстояла власне ім'я, розчарувалася в людях. Це надихнуло її на повість "Франкенштейн або сучасний прометей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Франсуази Саган шлюб був, як спаржа із оцтом

"Обдурений", реж. Софія Коппола. 2017.

Під час Громадянської війни у США до жіночого пансіону потрапляє поранений солдат. Його рятують та приховують в одній з кімнат. Жінки скучили за чоловічою увагою, тому почали війну за прихильність офіцера.

"Як розмовляти з дівчатами на вечірках", реж. Джон Кемерон Мітчелл. 2017.

Підлітки-панки намагаються познайомитися із гімназистками. Скоро хлопці розуміють, що перед ними прибульці з далекої галактики. Головний герой закохується в одну з інопланетянок. У них є 2 дні, поки дівчина не покине планету.

"Неоновий демон", реж. Ніколас Віндінг Рефн. 2016.

Юна Джессі приїжджає до Лос-Анджелесу, щоб стати моделлю. У неї все виходить швидко — чоловіки в захваті, інші дівчата заздрять. Колежанки спробують вбити Джессі, щоб усунути конкурентку.

"Про Рей", реж. Гебі Діллел. 2015.

Старшокласниця планує змінити стать, а поки приміряє на собі роль хлопця. Їздить на скейті, б'ється, заглядається на дівчат. Любляча мати не розуміє свою доньку та намагається відмовити від операції.

У музичній драмі "За мрією" Ель Фаннінг співає самостійно. Акторка зізнавалася, що з дитинства займалася вокалом але не демонструвала це на широку публіку. В фільмі звучать пісні Аріани Гранде, Кеті Перрі та гурту No Doubt.

Зараз ви читаєте новину «За мрією: що дивитися з Ель Фаннінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі