неділя, 18 листопада 2018 18:40

Виходить серіал про скандальний роман Білла Клінтона

Виходить серіал про скандальний роман Білла Клінтона
У листопаді 1995 року у Клінтона закрутився роман з 21-літньою практиканткою Монікою Левінскі. Фото: Сплетник

Завтра, 19 листопада, у Сполучених Штатах виходить серіал про роман колишнього президента Білла Клінтона і його практикантки Моніки Левінські.

Секс скандал відбувся 1998-го року, пише TheGuardian.

Проект "Справа Клінтона" створив канал A&E docuseries і студія Jigsaw Production. Серіал має 20 серій. Він побудований на 20-годинному інтерв'ю Левінські, розмовах з її батьками, свідченнях колишнього старшого помічника Клінтона Сідні Блюменталь і колишнього адвоката Клінтона Боба Беннетта.

"Прощавай скандал і "справа Левінські. 20 років достатньо, щоб нести цю мантію", - заявила жінка у коментарі Vanity Fair.

Білл Клінтон і його дружина Хілларі участь у його створенні не брали.

У мережі перед прем'єрою серіалу з'явився тизер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білл Клінтон відсвяткував 70-річчя

12 лютого 1999 року закінчився п'ятитижневий суд Сенату з приводу імпічменту президента США Білла Клінтона у зв'язку з його "негідною поведінкою" в стосунках з практиканткою Білого дому Монікою Левінскі. Незважаючи на практичну доведеність обох пунктів звинувачення - лжесвідчення і перешкода правосуддю - Сенат виправдав президента.

Зараз ви читаєте новину «Виходить серіал про скандальний роман Білла Клінтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі