Ексклюзиви
четвер, 20 квітня 2017 17:17

"Волю не зламати" - кіборг презентував пісню, написану в полоні бойовиків

"Волю не зламати" - кіборг презентував пісню, написану в полоні бойовиків
Пісню "Воля" записали разом Kozak System та "кіборг". Фото: 24tv.ua

Український "кіборг" Станіслав Паплінський разом з лідером гурту Kozak System Іваном Леньо записали пісню "Воля". Зробили це у рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни. "Воля" стала восьмою композицією, яку створили бійці разом з популярними співаками.

Про це повідомляє 24tv.ua.

Автором слів композиції став Станіслав Паплінський. Був в полоні терористів самопроголошеної ДНР понад півроку. Там написав вірш, який поклав на музику івано-франківський музикант Мартін Небо. Для альбому #ПісніВійни композицію записали в дуеті з Іваном Леньо.

"Воля" – про те, що у жодному разі не можна здаватися. Потрібно за будь-яких обставин йти до перемоги. Маємо закінчити війну тільки нашою перемогою. Не домовленостями, не компромісами", – сказав Паплінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські музиканти працюють над новою стройовою піснею для Збройних сил

На війну пішов добровольцем у 2014 році. Воював в Опитному, Водяному та в Донецькому аеропорту. Був серед останніх захисників аеропорту. 21 січня 2015-го його поранили. Потрапив у полон, де перебував 197 днів. Там почав писати вірші. Створив понад 100 поезій.

"Ця композиція правдиво написана учасником війни – воїном, який чітко розуміє, хто ворог і на чиєму боці правда. Пісня – як потужна ідеологічна зброя. Влучає в серце і примушує задуматись. Розставляє правильні акценти та прискорює перемогу над ворогом. Це честь для мене стояти біля мікрофона поруч зі справжнім воїном. Якщо декому з українців не вистачає сміливості взяти автомат і піти на передову, мають робити усе, що можуть в тилу для перемоги", – сказав Іван Леньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танки грохотали" - мережу підкорює вражаюче відео навчань ЗСУ

Альбом #ПісніВійни вийде восени. До нього увійдуть 15-ти сучасних україномовних військових пісень. До їх запису вже долучилися вокальна формація "Піккардійська Терція", лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, співак Арсеном Мірзояном та Сергій "Фома" Фоменко із групи "Мандри".

Зараз ви читаєте новину «"Волю не зламати" - кіборг презентував пісню, написану в полоні бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі