Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2019 21:45

Вихованці Івана Дорна білоруська група "Союз" приїдуть до Києва

Вихованці Івана Дорна білоруська група "Союз" приїдуть до Києва
Вокаліст Олексій Чумак (ліворуч) та ударник Станіслав Мурашко, гурт "Союз". mewos.in.ua

21 червня у київському клубі Mezzanine відбудеться концерт мінської групи "Союз". Гурт виступає в жанрі експериментальної поп-музики. Концерт пройде в підтримку альбому "II". Платівка вийшла в продюсерському центрі Івана Дорна Masterkaya. Ударник колективу Станіслав Мурашко грає в українській групі "Валентин Стрикало" на бас-гітарі.

Самі музиканти характеризують свою музику як "романтику життя у великому світі". Пісні гурту "Союз" описують буденність та депресію на фоні одноманітного життя. Наприклад, хіт групи "Що робити".

"Пісня про той момент, коли все життя в своїй монотонності дійшло до мертвої точки - після цього, хочеш ти чи не хочеш, очікує переродження", - сказав вокаліст гурту Олексій Чумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн випустив короткометражний фільм

Masterskaya – продюсерський центр та звукозаписна компанія співака Івана Дорна. Артист анонсував, що в рамках цього проекту з'явиться ще і концертний простір. Найвідоміший гурт центру Masterskaya – електронний колектив Yuko.

Зараз ви читаєте новину «Вихованці Івана Дорна білоруська група "Союз" приїдуть до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі