субота, 18 лютого 2012 16:07

Спецтема: Євробачення-2012

Виграти путівку на "Євробачення" Гайтані допоміг Бог
5

Фото: Фото: Тарас Подолян

У фінальному концерті національного відбору на "Євробачення - 2012" перемогу здобула Гайтана, набравши 41 бал. На другому місці опинився Макс Барських.

У Гайтани ж сьогодні перед виступом були серйозні проблеми з голосовими зв'язками, бо 14 лютого вона простудилася.

Коли лікар сьогодні її запитав, як вона буде сьогодні співати, на що Гайтана відповіла: "Я не знаю".

"Мій продюсер просив не брати високу ноту в середині пісні, але перед тим, як її заспівати, я попросила: "Боже поможи!". І вийшло. Перемогу на конкурсі я називаю чудом, бо, окрім проблем зі здоров'ям, всі мені говорили, що місце на Євробаченні вже куплено", - сказала вона.

Член жюрі Валід Арфуш розповів, що за два дні до фіналу йому подзвонив продюсер Гайтани і говорив, що її будуть знімати. Думали, перше місце куплене для однієї дівчини. За чутками, говорили що перше місце дістанеться Ренаті Штіфель. Пісню для неї написала Альоша. І Рената була фавориткою Альоші.

Скільки Гайтана витратить коштів на "Євробачення", продюсер ще не має уявлення, але де шукати гроші знають.

Нагадаємо, "Євробачення-2012" відбудеться у травні цього року. 22-го та 24-го травня пройдуть півфінали, а 26-го - фінал. На даний час 36 країн підтвердили свій намір брати участь у конкурсі. Україна виступатиме у другому півфіналі.


Зараз ви читаєте новину «Виграти путівку на "Євробачення" Гайтані допоміг Бог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі