пʼятниця, 17 лютого 2012 17:19

Спецтема: Євробачення-2012

Олексія Матіаса зняли з фіналу "Євробачення"

Олексія Матіаса зняли з фіналу "Євробачення"

Український співак Олексій Матіас вибуває із національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення 2012". Про це Gazeta.ua стало відомо від організаторів конкурсу.

"Ми хочемо надати рівні можливості для всіх учасників фіналу і не хочемо поширення чуток та домислів. Продюсер Олексія Матіаса, Влад Багінський, був одним із членом журі півфіналу нацвідбору. Через це в пресі почалися скандали. Саме тому Олексій Матіас знімається з фіналу нацвідбору, хоч він і був одним із найсильніших претендентів. Продюсер та співак не образилися на це рішення", - зауважують організатори конкурсу.

Кажуть, що Матіас був фаворитом іншого члена журі Іво Бобула.

Ще один учасник нацвідбору, який також викликав чималий ажіотаж, Макс Барських все-таки братиме участь у півфіналі конкурсу. Його вибрали фани, які віддали за нього найбільше голосів в соціальній мережі "SAY.TV". За умовами конкурсу, ця мережа має право подавати свого учасника.

"Ми вирішили ризикнути і виступити, щоб виправдати очікування наших фанів. Вони змогли довести, що в нашій країні не все вирішують закулісні інтриги. Мені здається, що в національного відбору в Україні є всі шанси показати свою незаангажованість і готовність до сучасного і нового", - зауважує продюсер Барських Алан Бадоєв.

Сам артист переконаний, якщо цього разу йому не вдасться представити Україну, він більше не братиме участь в українському "Євробаченні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іво Бобул готує Олексія Матіаса до перемоги на "Євробаченні-2012"

"Незважаючи на те, що мені пропонували представляти Латвію на "Євробаченні", я хотів представляти в першу чергу свою країну. Але якщо ми зіткнемось із фальсифікаціями, то цей рік стане останнім, коли я подаю заявку від України", - запевняє Макс.

Фінал національного відбору пройде завтра, 18 лютого. Прямий ефір на Першому національному починається о 12-ій годині дня.

Зараз ви читаєте новину «Олексія Матіаса зняли з фіналу "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути