вівторок, 06 серпня 2013 12:31

Відрубані голови, дракони, мечі - шанувальникам "Гри престолів" показували реквізит серіалу
26

Фото: Image by Macey J Foronda/Buzzfeed

Перед тим як запустити на екрани третій сезон серіалу "Гра престолів" компанія HBO на тиждень відкрила витавку присвячену серіалу. Вперше експонували реквізит у такому форматі, щоб відвідувач відчував себе як у музеї. Це детальний фотозвіт з виставки, яка проходила на 57-ій вулиці в Нью-Йорку.

Спочатку відвідувачів зустрічала карта Вестерос на величезному пергаменті - робота провідного художника "Гри престолів" Джима Стейнса. Всі "експонати" справжні - саме ці предмети використовувалися на зйомках. По всій виставці розставлені екрани, з яких Джордж Мартін розповідав про серіал.

Приголомшлива детальна модель дракона в натуральну величину була створена на основі опису Мартіна; далі її сканували і використовували для створення комп'ютерної моделі для серіалу.

Зброя для серіалу розроблена та викувана в кузні у Белфасті (Північна Ірландія). Ковалі роблять дві копії обладунків для кожного головного персонажа: один для актора і один для дублера. Шоломи виготовлені з легкої сталі, щоб актор міг носити їх всі 8-12 годин зйомок. Меч Голка був виготовлений спеціально під руку Мейсі Вільямс. Правша Мейсі вчилася фехтуванню лівою рукою, бо Арья - лівша.

Щоб одяг виглядав природно навіть в HD, його зістарюють протягом двох тижнів.

Найбільшу юрбу на виставці збирав Залізний Трон - всі хотіли на ньому посидіти і сфотографуватися. Це не оригінальний трон, а копія з скловолокна за 30 тис. доларів.

За тиждень, поки виставка була відкрита, її відвідували приблизно 2500 чоловік щодня і 5000 чоловік в день відкриття. Навіть о пів на дев'яту ранку перед входом збиралася черга.

Зараз ви читаєте новину «Відрубані голови, дракони, мечі - шанувальникам "Гри престолів" показували реквізит серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі