середа, 20 березня 2013 14:16

Автор "Гри престолів" з'явиться в третьому сезоні серіалу

Автор "Гри престолів" з'явиться в третьому сезоні серіалу
Джордж Мартін. Фото: akniga.org

Письменник Джордж Мартін, романи якого лягли в основу серіалу "Гра престолів", зіграв одну з ролей для третього сезону.

Про це, як повідомляє портал Deadline, заявив один з продюсерів серіалу Девід Беніофф.

"Ви його побачите", - сказав Беніофф в ефірі телешоу "Вечір з "Грою престолів". При цьому він не уточнив, що за роль буде у Мартіна.

Як зазначає портал, автор "Гри престолів" вже знімався в цьому серіалі. Біля нього була епізодична роль у пілотній серії першого сезону, яку в підсумку вирізали при монтажі.

Прем'єра третього сезону запланована на 31 березня на телеканалі HBO. Як і попередні сезони він складатиметься з 10 серій. Серіал "Гра престолів", знятий на основі циклу романів Мартіна "Пісня Льоду і Полум'я", вперше вийшов на екрани у квітні 2011 року. Всього на даний момент показали два сезони.

На початку березня стало відомо, що автори серіалу планують зняти четвертий сезон. Серіал отримав високі оцінки критиків і виграв безлічі премій. Так, в 2012 році він отримав шість премій "Еммі", у тому числі за кращі спецефекти, за кращий звук і грим.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Гри престолів" з'явиться в третьому сезоні серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі