середа, 06 лютого 2013 15:48

Новий сезон "Гри престолів" знімали в Ісландії в умовах екстремального холоду
9

Фото: Фото: lostfilm.tv

За два місяці відбудеться прем'єра третього сезону серіалу "Game of Thrones" ("Гра престолів"). Сувору зиму по сюжету серіалу режисери вирішили відтворювати в реальних умовах. Знімали її в Ісландії в умовах екстремального холоду.

"Краще витратитися на живі зйомки, а не на комп'ютерну графіку. Тут все стає більш реальним. Наврядчи такі пейзажі можна відтворити на комп'ютері. Вони неймовірні," - зазначають виконавчі продюсери "Гри престолів".

Крім знайомих акторів з перших двох сезонів, у продовженні будуть задіяні нові учасники. А саме Дайана Рігг ("Месники"), Оленна Тіреллі, Томас Броді Сенгстер ("Реальна любов"), а також Кіаран Хайндс ("Рим").

Старт нового сезону "Гри престолів" на каналі HBO відбудеться на 31-го березня. Третій сезон "Гри престолів" зняли по першій половині третього тому книги Джорджа Мартіна "Пісня Льоду і Полум'я" (Буря мечів).

Тут йдеться про людей, які відмовилися жити за законами Семи королівств. Їх назвали Здичавілими і вигнали за Стіну, на сторожі якої стоїть Нічна Варта.  Але орден був заснований захищати спокій людей від зовсім іншої сили - Білих ходоків, яких розбудили і тепер вони загрожують усьому живому. Король здичавілих - Манс - готовий на все, щоб переконати Варту пустити свій народ за Стіну. Однак південні лорди і королі як і колись не хочуть слухати про наближення Суворої Зими, пробудження Інших і вторгнення здичавілих.

Зараз ви читаєте новину «Новий сезон "Гри престолів" знімали в Ісландії в умовах екстремального холоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі