понеділок, 13 травня 2013 12:26

Кращим реаліті-шоу назвали передачу про "золоту молодь" - у Лондоні вручили премії BAFTA

Кращим реаліті-шоу назвали передачу про "золоту молодь" - у Лондоні вручили премії BAFTA
Фото: Channel 4

Олівія Коулман і Бен Уішоу отримали нагороди Британської академії кіно і телебачення (BAFTA) за головні ролі в телевізійних проектах. Церемонія вручення премій за роботу в галузі телебачення пройшла в неділю ввечері в Лондоні.

Коулман стала переможницею відразу в двох номінаціях: одну премію вона отримала як краща акторка другого плану за роль матері вбитого сина в серіалі "Обвинувачені", другу - за кращу жіночу роль у комедійному проекті (серіал "Двадцять дванадцять").

Приз за головну жіночу роль дістався Шерідан Сміт за роль у фільмі "Місіс Біггс". Бен Уішоу, якого називають одним з найперспективніших молодих акторів у Британії, отримав приз за головну чоловічу роль як виконавець ролі короля Річарда II в однойменному телефільмі. Кращим актором другого плану названо Саймона Рассела Біла за роль у другій частині "Генріха IV".

"Двадцять дванадцять" назвали кращим сіткомом, кращим реаліті-шоу визнано "Зроблено в Челсі" про життя лондонської "золотої молоді", кращим драматичним серіалом - "Останнє танго в Галіфаксі", кращим документальним фільмом - "Один день в Лондоні", кращим драматичним телевізійним фільмом - "Вбивство", кращим документальним серіалом - "Наша війна".

Кращим мінісеріалом журі премії визнало "Шлях нагору". А популярний у всьому світі серіал "Гра престолів" був удостоєний призу глядацьких симпатій.

Зараз ви читаєте новину «Кращим реаліті-шоу назвали передачу про "золоту молодь" - у Лондоні вручили премії BAFTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі