середа, 08 травня 2013 10:50

Фільм про братів Кличків залишився без премії "Еммі"

Фільм про братів Кличків залишився без премії "Еммі"
Брати Клички володіють усіма чемпіонськими поясами. Фото: sport-xl.net

7 червня в "Фредерік Роуз Холл" в Нью-Йорку відбулася урочиста церемонія нагородження премії "Еммі" у категорії Спорт.

Одним з номінантів був документальний фільм "Клички", що розповідає про життя братів-чемпіонів.

На захід за нагородою особисто прилетів абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко, який в минулу суботу здобув свою 60-ту перемогу на професійному рингу, нокаутувавши в шостому раунді Франческо П'янету.

Але, у номінації документальний фільм про спорт переміг фільм каналу HBO про Джона Немета - легендарного гравця в американський футбол.

Зазначимо, що премія "Еммі" вважається американським телевізійним еквівалентом премії "Оскар". У рамках премії проводяться кілька церемоній нагородження.

Нагадаємо, байопік "Клички" розповідає захоплюючу історію найбільш знаменитих братів у світі боксу: Віталія та Володимира Кличків. Починаючи з їхнього дитинства в радянській Україні, потім перші успіхи в любителях, переїзд до Німеччини і поступове перетворення в зірок світового масштабу, які зібрали в своїй сім'ї всі 5 чемпіонських поясів за версіями найпрестижніших боксерських федерацій (фінальним акордом стала перемога Володимира над Девідом Хеєм 2 липня 2011 року).

Їхній шлях до вершини складався зі злетів і падінь. Захоплюючі бесіди з друзями та суперниками, а так само з батьками Віталія та Володимира, відкривають завісу особистого життя чемпіонів. Рідкісні кадри, включаючи підготовку до двобоїв і самі бої, дозволили режисерові Себастьяну Денхардту створити захоплюючу і дуже інтимну розповідь про двох видатних спортсменів які, перш за все, брати.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про братів Кличків залишився без премії "Еммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути