четвер, 04 квітня 2013 11:51

У "Гри престолів" рекордні рейтинги - серіал офіційно продовжили на 4-ий сезон

 
Телеканал HBO офіційно анонсував четвертий сезон серіалу "Гра престолів" ("Game of Thrones").

Перша серія нового третього сезону, яка вийшла в ефір 31 березня, відразу ж встановила рекорд: її подивилися 4,5 млн. глядачів, а більше 2 млн. додалося за час нічного повтору. Також за даними тематичного блогу Torrent Freak, серія під назвою "Valar Dohaeris" стала найбільш скачуваним файлом на BitTorrent. Відео завантажили більше мільйона разів менш ніж за день.

Серіал "Гра престолів" заснований на серії фентезійних романів "Пісня льоду і полум'я" Джорджа Мартіна. Пілотна серія була показана на HBO в квітні 2011 року. В ефір вже встигли випустити два повних сезони, кожен з яких включав по десять серій.

В одному з недавніх інтерв'ю Мартін заявив, що HBO також планує зняти серіал-пріквел до "Гри престолів". У письменника є ряд повістей, дія яких розгортається в тому ж світі, але за 100 років до подій, описаних в основному циклі. Саме ці книги і повинні стати основою для фільму-пріквела.

Зараз ви читаєте новину «У "Гри престолів" рекордні рейтинги - серіал офіційно продовжили на 4-ий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі