Ексклюзиви
субота, 18 лютого 2012 19:18

Спецтема: Євробачення-2012

Валід Арфуш аплодував Гайтані стоячи
34

Фото: Фото: Тарас Подолян
Валід Арфуш, Марія Манюк, Єгор Бенкердорф, Олена Мозгова

Сьогодні українські виконавці поборолися за путівку на "Євробачення- 2012".

Прямий ефір на Першому національному розпочався о 12.30 дня. 21 учасник по черзі виходили і співали пісні. Чекали одни на одне в грін-румі. Після виступів всі присутні аплодували більш знаменитим.

Перед початком ефіру в кулуарах говорять про наймовірніших претендентів на перемогу у фіналі "Євробачення". Називають імена Гайтана та Рената Штіфель. Останньою опікувалась колишня учасниця "Євробачення" від України Альоша.

"Ну, как я спела? Чистенько? По средине не за высоко взяла?", - цікавиться співачка Ольга Полякова після свого виступу в одного із продюсерів.

Той каже, що все було нормально.

Свої пісні виконували Рената Штіфель, Макс Барських, Гайтана, Едуард Романюта, "Нереальные пацаны", Шаніс, Василь Бондарчук, Маріетта, "Легкий флирт", Рапіра, Марта, Treeorange, Марія Сазонова і Тихон Левченко, Оля Полякова, Олена Волошина, Уляна Рудакова, Ігор Татаренко, Оксана Нестеренко, Віталій Галай, Михайло Грицкан, Андрій Богомолець.

Після своїх виступів артисти сидять у грін-румі із телефонами. За умовами цьогорічного конкурсу, смс-голосування глядачів ведеться відкритим шляхом на сайті "Першого національного".

Під кінець фіналу лідером глядацьких симпатій стає Рената Штіфель. В неї 5114 голосів. За нею йде Гайтана із результатом в 3539 голосів. На фіналі вона виступає 11-ою. По закінченню номера один із членів журі Валід Арфуш єдиний аплодує їй стоячи. Пізніше всі судді ставлять їй по десять балів. Це найвищий результат.

"Гайтана шалено талановита, у неї сильний голос, а пісня - дуже заводна. Я думаю, після такої пісні на "Євробаченні", на "Євро-2012" до нас приїде набагато більше людей!", - зауважує заступник НТКУ.

Зараз ви читаєте новину «Валід Арфуш аплодував Гайтані стоячи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі