пʼятниця, 17 лютого 2012 19:13

Альоша відмовилась від журі на українському Євробаченні

Альоша відмовилась від журі на українському Євробаченні

Учасниці від України на Євробачення-2010 Альоші на цьогорічному конкурсі подобаються Рената Штіфель та Гайтана. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Не можу сказати, що цього року я слідкую за "Євробаченням". Але обрала для себе кількох артистів, які мені сподобались. Це Гайтана та Рената Штіфель. Є ще кілька нових дівчат, але я не запам'ятала прізвищ. Вони зовсім нові і не увійшли у двадцятку, тому цим була розчарована. Більшість вийшло тих, кого я не вважаю сильними претендентами. Ні, це не Оля Полякова. Вона дуже прикольна, і я її обожнюю. Від друзів почула про той скандал із Максом Барських, а потім подивилась в "Ютубі". Те, що сказав Іво Бобул на камеру, цього робити не треба. Можна було б відвести в куточок і сказати: "Так і так...". Хотілося б, щоб люди відносились одне до одного з добром, без зла і підколів. Таке вже набридло", - запевняє Альоша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альоша заборгувала 300 тисяч доларів

Співачку разом з її продюсером Вадимом Лисицею запросили до журі на фінальний конкурс. Однак вони відмовились, бо є авторами пісні конкурсантки Ренати Штіфель. Згідно правил, вони не могли бути причетні до оцінювання конкурсантів.

"На єврофорумі цю тему активно обговорювали, і нас навіть почали звинувачувати в тому, що менеджмент Ренати підкупив нас. Це все неправда. І щоб наша присутність не вплинула на Ренату, ми відмовились бути в журі на конкурсі. Тому Альоша на фіналі конкурсу буде займатись улюбленою справою - співати", - зауважує Вадим Лисиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак порахувала, скільки грошей витратила Альоша на Євробачення

Переможця українського відбору, який представлятиме країну в Баку на конкурсі "Євробачення", виберуть завтра, 18 лютого. Його вибиратимуть шляхом голосування журі та смс-голосів глядачів. За його ходом можна буде слідкувати в онлайн-режимі на сайті Першого Національного.

Зараз ви читаєте новину «Альоша відмовилась від журі на українському Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі