понеділок, 25 жовтня 2010 15:51

Альоша не вірить в штамп в паспорті

Альоша не вірить в штамп в паспорті

Українська співачка Альоша зізналася, що за цей рік преса чотири рази одружувала її. Сама ж дівчина під вінець не збирається.

"Я ніколи не вийду заміж! Не люблю всі ці одружувальні заходи. Якщо є людина, яку ти любиш, і вона любить тебе, то цього, на мій погляд, достатньо. Можна піти в церкву, помолитися Богу - і жити щасливо далі. А штамп в паспорті для мене не означає нічого. Це лише папірець, який з часом жовтіє", - розповіла співачка Комсомольській правді в Україні.

Крім того, дівчина зізналася, що навіть в шкільні роки не мріяла про білу сукню і марш Мендельсона.

"Я ніколи не збиралася заміж. Ще коли вчилася в школі, то говорила, що заміж не вийду. Думаю, так все і буде", - продовжила співачка.

Альоша зізналася, що офіційну частину вважає простим фарсом, а штамп в паспорті для щастя зовсім не потрібний. Тим самим співачка розвіяла стереотип про те, що всі жінки мріють побувати під вінцем.

"Далеко не кожна мріє про це. Краще я просто подарую своєму коханому свято, аніж терпітиму весь цей нікому не потрібний офіціоз", - говорить вона.

В той же час весільну сукню Альоша приміряти не відмовляється. Тільки за останній рік співачка чотири рази приміряла весільне вбрання: "Я вже в четвертий раз цього року його надягаю. То фотосесія якась, то показ".

Зараз ви читаєте новину «Альоша не вірить в штамп в паспорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути