четвер, 09 лютого 2012 16:43

В одній зі стрічок кіноальманаху "Закохані у Київ" чоловік вбиває дружину і сина

В одній зі стрічок кіноальманаху "Закохані у Київ" чоловік вбиває дружину і сина

Короткометражна стрічка 32-річного київського режисера Ольги Гібелінди увійшов до кіноальманаху "Закохані у Київ". З 9 лютого він з'явився у прокаті українських та російських кінотеатрів. Головні ролі у фільмі виконали актори Олена Фесуненко та Віталій Лінецький. Сценарій написала сама Гібелінда.

"Тут містика переплітається з любов'ю та сімейною драмою, - каже Олена Фесуненко. - Це історія подружжя з дитиною. Побут настільки їх з'їв, що вже не залишилося ніяких почуттів крім постійного "гир-гир-гир". Якось жінка послала чоловіка у підвал за огірками. Коли той відчинив до нього двері, почув сказані чоловічим голосом слова: "Нічого у мене не запитуй і йди звідси геть". З цього моменту у житті головного героя починає усе змінюватися. З жінкою починають налагоджуватися стосунки, вони мають чудовий секс, син приносить п'ятірки, на роботі - ріст. В усьому допомагає голос, який почув у підвалі".

Одного вечора чоловіка затримали на вулиці. Сказали, що звинувачується у вбивстві дружини і сина.

"Він прибігає додому, бачить на підлозі калюжу крові. Ні дружини, ні дитини немає. Спускається у підвал, таємничий голос запрошує чоловіка зайти. Там бачить себе у дзеркалі такого, як і колись. Розуміє, що сам вбив дружину з сином. Історія, де все добре, жила тільки у його уяві. Він хотів, аби так було. Коли спустився у підвал за огірками, головного героя накрила думка вбити рідних. Мораль фільму - все у наших руках. Якщо сам себе не витягнеш з побуту, то він тебе знищить".

Актриса каже, що фільм вийшов дуже динамічним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі про Київ знялися Ада Роговцева і Даша Астаф'єва

"Було цікаво у два знімальні дні спочатку зіграти биту побутом дружину, а потім красиву задоволену життям жінку. Крім того у мене був прекрасний партнер — Віталій Лінецький. Він шикарний. Оля — чудовий режисер. Вона завжди знала, чого хоче, спілкувалася з акторами, пояснювала, проводила репетиції. Уся знімальна група дуже легко знаходила спільну мову".

До кіноальманаху увійшло 8 стрічок. У них романтичні історії відбуваються на фоні Києва.

Зараз ви читаєте новину «В одній зі стрічок кіноальманаху "Закохані у Київ" чоловік вбиває дружину і сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі