четвер, 29 листопада 2012 10:17

В кіномарафоні перемогла харків'янка, яка 82 години без перерви дивилася фільми

В кіномарафоні перемогла харків'янка, яка 82 години без перерви дивилася фільми
Фото: mediaport.ua

У Харкові в кіномарафоні "на виживання" перемогла 23-річна дизайнерка Юлія Ярошенко. Вона дивилася фільми протягом 82,5 годин без перерви.

Ім'я переможниці внесли до Книги рекордів України. Колишній рекорд становив 36 годин.

"Це був не тільки марафон і не тільки конкурс, це ще й багато прекрасного спілкування. Якось так вийшло, що ми перетворилися на одну велику родину за ці чотири доби. І організатори, і учасники, хоча по суті мало спілкувалися, більше невербально , поглядами, жестами. Але було здорово, якось я себе дуже добре почуваю і спати зовсім не хочеться!" - поділилася Юлія Яоршенко.

Бажання кинути затію і піти додому в учасниці марафону не було. Головний приз, 10 тисяч гривень, дівчина хоче витратити на участь у фестивалі моди в Києві.

Кіномарафон "на виживання" стартував 24 листопада в 12.00. Завершився 27-го в 22:30. У змаганні взяли участь 20 осіб (від 18 до 30 років), відібраних випадковим чином через сервіс random.org.

Зараз ви читаєте новину «В кіномарафоні перемогла харків'янка, яка 82 години без перерви дивилася фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі