понеділок, 27 квітня 2015 16:34

У Києві проведуть фестиваль американського кіно "Незалежність"

 

З 21 по 24 травня в Києві за підтримки Посольства США в Україні пройде фестиваль американського кіно "Незалежність". Про це повідомляє "Телекритика".

Традиційно фестиваль представить актуальну програму з документальних і художніх фільмів на різні тематики. Доступ на покази документального кіно в кінотеатрі "Київ" буде безкоштовним.

Вже вдруге в рамках фестивалю американського відбудеться лабораторія з кіновиробництва "Інді Лаб" - практичних майстер-класів американських та українських експертів зі створення документальних фільмів. В рамках цих занять учасники навчаються режисурі та монтажу документального фільму, розвитку ліній головних персонажів, драматичної структурі і особливостям репрезентації різних точок зору у форматі короткометражного документального фільму.

Підсумком роботи лабораторії стануть 10 короткометражних стрічок, які будуть продемонстровані в рамках програми фестивалю.

Друга сесія лабораторії пройде 18-24 травня і складатиметься з відкритих для всіх бажаючих заходів: семінарів та лекцій американських кінематографістів, панельних дискусій після показів фільмів.

Програму фестивалю "Незалежність" іще не оголошено.

Зараз ви читаєте новину «У Києві проведуть фестиваль американського кіно "Незалежність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі