середа, 03 жовтня 2018 13:58

Український супергурт випустив новий альбом

Український супергурт випустив новий альбом
Український супергурт MARU випустив новий студійний альбом "POMPIDOU". Фото: rock.u

У вівторок, 2 жовтня, український супергурт MARU випустив новий студійний альбом "POMPIDOU". Він став другим у дискографії колективу і зібрав 10 нових треків, у тому числі і представлені раніше сингли: "КОЛИ ТИ Є", "MANIFEST" і "NEZEMNE".

"Назва POMPIDOU - це наша музична паралель із паризьким музеєм, який представляє живопис, скульптуру, фото і різні інсталяції сучасних художників. Альбом - це свого роду "Картинки з виставки" (фортепіанна сюїта Модеста Мусоргсокого), тільки не з музею Помпіду, а з наших почуттів, вражень і смаків", - розповів Денис Дудко, басист і саундпродюсер проекту, пише obozrevatel.com.

Пісні другого альбому за формою стали більш лаконічні, при цьому не втратили глибини змісту. Всі композиції, за винятком однієї, написані українською мовою.

"Якщо в першому альбомі деякі пісні переростали місцями в симфонічні форми, то тут все простіше. Але при цьому художність залишилася, і ми додали більше електронних засобів виразності" - додав Дудко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін випустив перший україномовний альбом

Презентувати новий альбому MARU намір вже 7 грудня у столичному Caribbean Club. А тим часом диск "POMPIDOU" доступний у iTunes та Google Play Musiс .

11 жовтня Fontaliza зіграє новий, четвертий за рахунком, альбом в клубі Bel etage в Києві. Альбом назвали "Фірмові рухи", команда в фінальній стадії роботи над матеріалом платівки – збирає музичні й текстові пазли. Презентувати альбом в мережі музиканти планують у вересні 2018-го за кілька тижнів до концертної презентації.

Зараз ви читаєте новину «Український супергурт випустив новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі