неділя, 26 серпня 2018 19:15

Fontaliza презентують новий альбом під час концерту

Fontaliza презентують новий альбом під час концерту

11 жовтня Fontaliza зіграє новий, четвертий за рахунком, альбом в клубі Bel etage в Києві.

Альбом назвали "Фірмові рухи", команда в фінальній стадії роботи над матеріалом платівки – збирає музичні й текстові пазли. Презентувати альбом в мережі музиканти планують у вересні 2018, за кілька тижнів до концертної презентації. "Фірмові рухи" – перший чесний звіт нового етапу розвитку гурту, який почався в 2018 році. По-перше, до команди приєднався новий учасник – брат вокаліста Павла Холошева – Юрій Холошев, став гітаристом Fontaliza. Ще Юра відповідає за візуалізації пісень – поки не знімає кліпи, але робить влучні лірик-відео та обкладинки. По-друге, гурт вперше записує альбом українською, раніше були пісні англійською, що обмежувало ротації та аудиторію. Альбом музиканти пишуть в підпільно-побутових умовах десь серед кам'яних джунглів району Оболонь.

"Репетиції проводимо на студії з гучною назвою "Bulldog Sound". Поруч з репбазою розташований хлібзавод, з якого під покровом ночі (немов із секретної лабораторії) вантажівки вивозять свіжоспечений хліб. Все це ми спостерігаємо після наших репетицій. Хтось повіз людям свіжий хліб, а ми несемо свої пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Fontaliza представив театралізований кліп на нову пісню

Накопичення і зведення альбому відбувається в трикімнатній комунальній квартирі на Оболоні у нашого друга Тоні (Саєнко Антон - саундпродюссер альбому). Мастеринг здійснюється в місті Слов'янську на студії "MegaMost", де до речі ми записували наш попередній альбом "Born In Coal Dust", - говорить Павло Холошев (вокал, гітара) про створення альбому "Фірмові рухи".

Перший сингл з нового альбому – "Повільний рок-н-рол" Fontaliza презентували у квітні цього року разом з кліпом, який поєднав у собі театральне мистецтво і музик. Кліп, знятим двома кадрами, сподобався модним українським медіа, та викликав резонансні обговорення в мережі – від захвату до звинувачень в плагіаті, що дуже сподобалося музикантам, які найбільше не люблять мовчазні лайки без коментарів.

В серпні вийшов другий сингл, який і весь майбутній альбом, називається "Фірмові рухи". Цей трек – літнє загравання музикантів з реггі, музичний експеримент, який зараз грає на Просто Радіо та Джем Фм.

"Тут все просто! Буде презентація нашого альбому, а це значить, на вас чекає відв'язна тусовка в процесі якої ви знайдете фірмові рухи, а на ранок будете розповідати колегам на роботі, як їли сир із чиїхось цицьок", - говорить Юрій Холошев (гітара, бек вокал) про концерт в Bel etage.

"Минуло вже більше року з нашого останнього сольного концерту в Києві. Ми не сиділи склавши руки. За цей час ми записали новий альбом, і посилили склад ще одним яскравим учасником – моїм братом Юрієм, який став гітаристом Fontaliza. Наша музика стала соковитішою й поживнішою. Ми дуже скучили за публікою в Києві й готуємо для них незабутнє шоу, повне драйву. Говорячи про рок-н-рол люди скажуть: Вудсток 67, Сержант Пеппер і концерт Fontaliza в Bel etage. Так що чекаємо всіх 11 жовтня на нашому сольному концерті, де разом випустимо птаха Фенікс на волю", - додає Павло Холошев (вокал, гітара) про концерт в Bel etage.

Fontaliza відома широкому загалу з 2014 року – тоді Океан Ельзи запросили музикантів, що на той час жили в Горлівці, відкрити стадіонне шоу ОЕ в Києві. В період з 2014 до 2018 музиканти гастролювали, писали пісні англійською, шукали себе, знайшли новий менеджмент і напрям руху. Всі роки існування Fontaliza затребувана на фестивалях, цього року головними фестивальними сценами для гурту стали main stage "Atlas Weekend" і light stage "Файного міста".

Зараз ви читаєте новину «Fontaliza презентують новий альбом під час концерту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути