понеділок, 01 жовтня 2018 13:22

Сергій Бабкін випустив перший україномовний альбом

Сергій Бабкін випустив перший україномовний альбом
Усі пісні альбому Бабкіна "Музасфера" - українськомовні. Фото: Elle.ua

Український співак Сергій Бабкін випустив 12-й студійний альбом "Музасфера". Артист вперше виконав усі пісні українською.

До диску увійшло 13 пісень. Серед них - оприлюднені раніше "Де би я" і "Хто далі йде", саундтрек до фільму "11 дітей з Моршина", а також 10 нових композицій.

"Я народився не в україномовній родині, але мріяв випустити повністю україномовний альбом. Тому ми продумували різноманітні варіанти, думали над текстом і багато змінювали. "Музасфера" – це та оболонка, в якій я перебуваю. Це Сонце, а воно є сферою, і все живе з'явилося саме завдяки йому. Мене надихає життя, будь-які зміни, навіть те, що ми знаходимося на цій землі", – каже Сергій Бабкін про новий альбом.

Тур співака на підтримку "Музасфери" стартує 22 листопада у Запоріжжі і пройде у 24 містах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли кліп на найпопулярнішу українськомовну пісню

Український гурт "Без обмежень" випустив новий кліп на композицію "Воля". Для зйомок відео група виїхала на справжній військовий полігон. Пісня стане саундтреком до українського фільму "Позивний "Бандерас" режисера Зази Буадзе. Стрічка вийде в прокат 11 жовтня 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін випустив перший україномовний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі