понеділок, 30 вересня 2013 12:30

Український фільм про "красивих" людей, які втекли від цивілізації у головному конкурсі "Молодості"

Український фільм про "красивих" людей, які втекли від цивілізації у головному конкурсі "Молодості"
Кадр з фільму "Такі красиві люди"

До повнометражного міжнародного конкурсу фестивалю "Молодість" відібрали ще один фільм. Українська картина "Такі красиві люди" режисера Дмитра Мойсеєва також змагатиметься за головний приз фестивалю. Фільм покажуть вперше.

"Такі красиві люди" - історія п'ятьох людей, які втекли від цивілізації і живуть на березі моря. Вони рибалять, влаштовують домашні спектаклі та читають японську літературу. Утім, є дещо, чого не вистачає їм у цій ідилії. Приміром, 38-річна рибалка Марта давно втратила віру в себе і в можливість зустріти коханого чоловіка, допоки не з'являється мандрівний фотограф і письменник Іван у її житті...

Повнометражний дебют режисера Дмитра Мойсеєва знімали в Івано-Франківську, Криму та Києві. У головних ролях: Поліна Войневич, Костянтин Данилюк, Алла Бінеєва, Олег Стефан, Михайло Савченко.

Крім того за головний приз фестивалю змагатиметься мексиканська драма "Золота клітка" Дієго Кемада-Дієс про подорож трьох підлітків до США у пошуках кращого життя. "Торе танцює" Катрін Геббе про юнака з християнського панк-руху "Фріки Ісуса". А також - "Вага слонів" Деніела Боргмана, "Іло Іло" Ентоні Чена та "Божа роса" Катаріни Мюкштайн.

Почнеться міжнародний кінофестиваль "Молодість" 19 жовтня, у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Український фільм про "красивих" людей, які втекли від цивілізації у головному конкурсі "Молодості"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі