четвер, 18 лютого 2016 14:04

Українські та польські митці готують проект "Антонич удома"

Українські та польські митці готують проект "Антонич удома"
Фото: dyvensvit.org

Митці з України та Польщі готують проект "Антонич удома" - літературно-музичне дійство, яке поєднує музику, спів, прозу письменника Юрія Андруховича із роману "Дванадцять обручів" та поезію Богдана-Ігоря Антонича.

Учасниками проекту стануть сам Андрухович, співачка Уляна Горбачевська, музикант Марк Токар та інші. Презентація проекту відбудеться 19 лютого у Львові.

"Твір буде складатися із трьох частин, відповідно, ми поділили, які вірші підуть у першу частину, – це село, Лемківщина, дитинство Антонича. Тоді зрілість - це сюрреалістичний простір у його віршах, мегаполіс Львів і третя - космічна частина, вірші Антонича, пов'язані із всесвітом", - розповіла Горбачевська.

"Ми хочемо, щоб наш проект викликав якусь чергову хвилю зацікавлення Антоничем серед наймолодших, і, я думаю, оцими своїми музичними засобами і усім синтезом засобів, які в цьому нашому проекті задіяні, ми наближаємо цей момент порозуміння і відчуття того, що це наш сучасник", - зазначив Андрухович.

Зараз ви читаєте новину «Українські та польські митці готують проект "Антонич удома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі