четвер, 23 липня 2020 18:47

Українська короткометражка жахів зібрала 8 міжнародних кінонагород

Українська короткометражка жахів зібрала 8 міжнародних кінонагород
Режисер стрічки Together Макс Балтер. Фото: maxbalter.com

Український короткометражний трилер Together (Разом) менш ніж за два місяця отримав 5 міжнародних кінонагород.

Зокрема, стрічка стала переможцем у номінації "Найкращий фільм жахів" за версією відразу трьох міжнародних премій, повідомляє БЖ.

Український короткометражний горор розповідає про самоізоляцію під час карантину. Зняв стрічку Together режисер Макс Балтер наприкінці травня. З того часу фільм встиг отримати 5 нагород міжнародних кінофестивалів.

Фільм став переможцем у номінації "Найкращий горор" за версією французького Paris Play Film Festival, американської New York Movie Awards та італійської Florence Film Awards. Водночас у США кінострічку відзначили як "Найкращий фільм, знятий вдома на карантині" (American Golden Picture International Film Festival). А перемогу в номінації Best VFX за найкращі візуальні ефекти віддали українському трилеру в Італії на Assurdo Film Festival.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували постапокаліптичний анімаційний кліп на вірш Юрія Іздрика

Окрім того, фільм Балтера відзначили в категоріях "Найкраща актриса" на італійському Venice Film Awards, "Найкращий сценарій" на кінопремії European Cinematography Awards у Нідерландах та "Найкраща операторська робота" фестивалю Prague International Monthly Film Festival у Чехії.

Український режисер Макс Балтер зняв короткометражний трилер про самоізоляцію під час пандемії. Головній героїні Анні постійно здається, що в квартирі є хтось чужий. 6-хвилинний трилер "Together" ( Разом) розповідає історію про самотність і тривожність під час самоізоляції на карантині.

Зйомки тривали 16 годин, знімальним майданчиком стала квартира режисера Макса Балтера.

Зараз ви читаєте новину «Українська короткометражка жахів зібрала 8 міжнародних кінонагород». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі