середа, 06 вересня 2017 12:10

Українська комедія увійшла у першу десятку італійського прокату

Українська комедія увійшла у першу десятку італійського прокату
Фільм "Ізі" Андреа Маньяні увійшов у першу десятку італійського прокату Фото: YouTube

31 серпня українсько-італійська комедія "Ізі" Андреа Маньяні вийшла в італійський кінопрокат. Фільм увійшов у десятку місцевого кінопрокату за зборами.

Дистрибутор, компанія Tucker Film, випустила стрічку в 34 містах і провела рекламний тур, в якому взяли участь режисер Андреа Маньяні й виконавець головної ролі Нікола Ночелла. Тур допрем'єрних показів охопив 12 міст Італії. На показ "Ізі" у Римі прийшли майже 600 осіб. А в Турині та Мілані на покази стрічки були продані всі місця.

За підсумками першого вік-енду італійського кінопрокату, з 31 серпня по 3 вересня 2017 року, "Ізі" зібрав близько €56 тис. З урахуванням допрем'єрних показів каса "Ізі" становить близько €60 тис. Фільм показували на 35-ти екранах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італієць пливе по річці на труні українського заробітчанина - вийде перша італійсько-українська комедія

Фільм розповідає про 40-річного італійця-невдаху. Чоловік у депресії. Намагався покінчити життя самогубством. Живе з мамою. З кар'єрою гонщика "Формули-1" розпрощався, бо заснув на перегонах. Його брат Філо доручає йому перевезти тіло загиблого українського заробітчанина-маляра Тараса в карпатське село. Однак на кордоні його ніхто не зустрічає. Ісідоро вирішує самотужки шукати в Україні родичів Тараса. Під час подорожі ганяє на катафалку, змагаючись на українських дорогах із випадковим Mercedes. Плаває по річці на труні та тікає від наших поліцейських у вікно туалету.

"Ізі" – це перша офіційна копродукція України з Італією на державному рівні. Фільм підтримали Державне агентство України з питань кіно та міністерство культури Італії. Більша частина зйомок відбувалася на території України. Десята частина зйомок пройшла в Італії.

У широкий український прокат "Ізі" виходить 14 вересня.

На 70-му Міжнародному кінофестивалі в швейцарському Локарно за найкращу чоловічу роль відзначили італійця 36-річного Ніколу Ночеллі. Він зіграв в українсько-італійській комедії "Ізі" режисера Андреа Маньяні.

Зараз ви читаєте новину «Українська комедія увійшла у першу десятку італійського прокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі