четвер, 01 лютого 2018 11:01

Українка зняла кліп для американської співачки Pink

Українська фотограф і режисер Саша Самсонова, яка живе в Лос-Анджелесі, стала автором кліпу американської співачки Аліши Бет Мур (Pink). Ролик Wild Hearts Can not Be Broken - чорно-білий. Pink присвятила його дітям усього світу і закликає своїх прихильників зробити пожертвування організації UNICEF (дитячому фонду ООН).

Автор: Скрін з instagram
 

"Немає такої мотузки, щоб мене зв'язати, немає такої плівки, щоб закрити цей рот", - співає Pink.
За дві доби відео набрало більше 1,5 млн. переглядів на Youtube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка стала обличчям нової колекції Prada

Саша Самсонова народилася 31 травня 1991 року в Ужгороді. У 9 років разом з батьками переїхала до Києва. У 17 років зняла перші роботи для українського глянцю Harper's Bazaar. У 2010 році відзняла проект журналу Pink "Жінки до 10 ранку" за участю українських зірок шоу-бізнесу.

У 2014 році переїхала до Лос-Анджелеса. У вересні 2015 року одержала премію Mercedes-Benz Fashion Prize як найкращий фотограф сезону.

Найвідоміші роботи Саші Самсонової - кліп для DJ Cassidy, лукбук для лінії нижньої білизни Кайлі Дженнер, а також обкладинка журналу Complex разом з художником Такаші Муракамі.

Зараз ви читаєте новину «Українка зняла кліп для американської співачки Pink». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі