понеділок, 14 лютого 2022 14:00

Участь скандальної Alina Pash у Євробаченні під загрозою: Суспільне не підписує угоду

Активіст Сергій Стерненко 14 лютого заявив, що має всі підозри стверджувати про факт підробляння документа Alina Pash про її сухопутній перетин кордону до Криму.

Автор: instagram.com/alinapash
  Alina Pash може не поїхати на Євробачення
Alina Pash може не поїхати на Євробачення

Блогер наголосив, що довідка про перетин кордону є підробкою. Він упевнений, що артистка перетинала кордон з території країни-агресора російськими авіалініями, а не автобусом. Про це написав у Telegram.

"Аліні Паш наполегливо рекомендую визнати факт підробляння довідки й відмовитися від участі в Євробаченні. Поки не пізно", - написав активіст.

"Суспільне отримали звернення і вирішили напряму з'ясувати всі обставини з Державною прикордонною службою України й додали, що не підписуватимуть угоду з виконавицею, поки не перевірять інформацію.

Автор: t.me/ssternenko/3600
  Сергій Стерненко заявив, що довідка Alina Pash  про перетин кордону є підробкою
Сергій Стерненко заявив, що довідка Alina Pash про перетин кордону є підробкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перед нами закрили двері": у фіналі нацвідбору на Євробачення-2022 розгорівся скандал

"У зв'язку з отриманою інформацією від громадян про можливе підроблення довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, Суспільний мовник звертається до ДПСУ й просить підтвердити або спростувати факт підробляння документа державної служби", - ідеться в заяві.

12 лютого відбувся фінал національного відбору на Євробачення-2022. Конкурс тривав чотири години. Змагалися вісім виконавців: Cloudless, Alina Pash, Kalush Orchestra, Michael Soul, Our Atlantic, Roxolana, Wellboy, Barleben. Суддями були Тіна Кароль, Джамала й член правління Суспільного радіоведучий Ярослав Лодигін. Ведучими - Маша Єфросініна й Тімур Мірошниченко. Переможцем оголосили Аліну Паш із піснею "Тіні забутих предків". Журі їй поставили найвищий бал - вісім.

Зараз ви читаєте новину «Участь скандальної Alina Pash у Євробаченні під загрозою: Суспільне не підписує угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі