четвер, 02 серпня 2012 16:45

У Росії завершується робота над мультиком за мотивами шедевру Данелії "Кін-дза-дза"

Автор: Фото: watch-anime.ru
  У мультфільмі будуть відображені і деякі сучасні реалії - мобільні телефони, відносини провінція - столиця, поняття гастарбайтера
У мультфільмі будуть відображені і деякі сучасні реалії - мобільні телефони, відносини провінція - столиця, поняття гастарбайтера

Продюсер мультфільму "Кін-дза-дза" (в пресі також фігурує назва "Кін-дза-дза-дза") Сергій Сельянов заявив, що стрічка буде випущена на екрани в 2013 році. Про це повідомляє РИА Новости.

Сельянов сказав, що сподівається завершити роботу над картиною в 2012-му. У квітні уряд РФ зажадало до кінця року закінчити зйомки низки фільмів, на які були виділені державні гроші. Мультиплікаційна "Кін-дза-дза" в цьому списку також згадувалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження "У пошуках Немо" врятує студію Disney

Сельянов також зазначив, що турбується про прокатну долю мультфільму. За словами продюсера, прокачувати цю стрічку буде складніше, ніж попередні анімаційні картини, в створенні яких він брав участь (має на увазі серія фільмів про богатирів, а також "Іван Царевич і Сірий Вовк").

Мультиплікаційна стрічка "Кін-дза-дза" була анонсована ще в 2005 році. Передбачалося, що робота над проектом, режисерами якого числяться Георгій Данелія і Тетяна Ільїна, завершиться до 2008 року. Проте знімальна група зіткнулася з деякими труднощами.

Відомо, що сюжет мультиплікаційної версії буде приблизно відповідати історії з оригінального фільму Данелії 1986 року випуску. При цьому глядачам будуть представлені нові головні герої (які опинилися в тій же ситуації, що і дядько Вова зі скрипалем), а також деякі додаткові персонажі.

Зараз ви читаєте новину «У Росії завершується робота над мультиком за мотивами шедевру Данелії "Кін-дза-дза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі