четвер, 19 липня 2012 15:11

Продовження "У пошуках Немо" врятує студію Disney

Продовження "У пошуках Немо" врятує студію Disney
У 2003 році мультфільму вдалося зібрати 867,9 мільйонів доларів у світовому прокаті

Режисер Ендрю Стентон дав офіційну згоду на роботу над постановкою другої частини мультфільму "У пошуках Немо".

Pixar зберігає ореол таємниці навколо свого проекту, бо відомо тільки те, що рибки-клоуни батько і син Марлін і Немо повернуться на екрани вдруге, але про їхні пригоди поки ні слова.

Для Стентона 2012 поки що складається не дуже вдало - проект режисера і студії Disney "Джон Картер: Між двох світів" приніс надзвичайні втрати студії, після чого постановник і вирішив повернутися до жанру анімації, в якому йому супроводжували великі успіхи.

Цікаво, що вже у вересні цього року мультфільм "У пошуках Немо" виходить в кінотеатрах у 3D-форматі.

У 2003 році анімації вдалося зібрати 867,9 мільйонів доларів у світовому прокаті. Ймовірно, повторний прокат збільшить цю суму ще на пару сотень мільйонів як мінімум.

Для студії Pixar "У пошуках Немо" - другий найуспішніший анімаційний проект, для студії Disney - третій, тому не виключено, що Стентон поверне собі любов Disney, виправдавшись успішним сиквелом "Немо" за провал "Джона Картера".

Ендрю Стентон за свої мультфільми номінувався шість разів на премію "Оскар" - серед його робіт також "Історія іграшок" і "ВАЛЛ-І", який став переможцем в номінації 2Кращий анімаційний фільм" у 2009 році. "У пошуках Немо" отримав свій "Оскар" 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «Продовження "У пошуках Немо" врятує студію Disney». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі