Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2007 09:11

У "Танцях з зірками-3" переміг поляк (ФОТО)

У неділю о 21:57 телеведучий проекту "Танців із зірками-3. Ліга Чемпіонів" Юрій Горбунов нарешті оголосив переможця шоу. Незважаючи на те, що за оцінками журі лідирували Наталка Могилевська - Владислав Яма, у "Танцях-3" перемога дісталася парі N4: Марчин Мрочек-Ганна Пелипенко.

"Я настільки не сподівався на цю перемогу, що не підготував промову переможця. Підготував лише промову того, хто програє", - сказав схвильований Мрочек.

А коли польський актор дякував своїм батькам, то таки не стримався і пустив сльозу. Не варто й говорити, що коїлося з чутливою Анею Пелипенко... Сльози по щоках, купа подяк:

Невдовзі поздоровляти переможців на паркет викликали повноважного посла Польщі в Україні Яцека Клічковського та дружину президента Віктора Ющенка.

"Я хочу сказати, що ми дивилися цю програму всією родиною, а мої дівчата навіть голосували", - зізналася пані Катерина і привітала танцюристів.

До речі, переможцям дісталося не лише по машині (Марчину - "АльфаРомео", а Ані - "Лєнче"), а й по золотому злитку та трохи техніки.

Зате Наталці Могилевській і Владиславу Ямі пообіцяли вікенд у Швейцарії, на березі Женевського озера.


За матеріалами: Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «У "Танцях з зірками-3" переміг поляк (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі