четвер, 15 березня 2012 13:11

У новому спектаклі Горянський зіграє трансвестита
10

Віталій Малахов
Фото: Фото надані міжнародним театральним агентством "Вікторія"

1 та 2 квітня у київському театрі оперети відбудеться прем'єра трагікомедії режисера Віталія Малахова "Він — моя сестра". Головні ролі у ній зіграють російський актор Олексій Маклаков та Володимир Горянський.

За сюжетом, Рой, якого грає Маклаков - колишній правоохоронець, рухливий здоровань, герой району і зразковий громадянин, приємний чоловік. Горянський зіграв його сусіда - трансвестита Поллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жерар Депардьє зіграє екс-главу МВФ, замішаного в секс-скандалі

"Гастролювали з Маклаковим і Михалковим, і з'явилася ідея на двох зробити спектакль. Довго думали, що саме поставити. Малахов запропонував цю виставу. Це історія двох людей, які є сусідами. Різний світ, сприйняття життя. Але потрапляють у такі ситуації, де людські якості виходять на перший план, що доводить те, що вони дійсно люди. Спектакль дуже яскравий. Є багато епатажних номерів. Декорації готові, дуже дорогі, що незвично для антрепризи. Це історія чоловіка, який мріє стати жінкою й збирає гроші на операцію. Стати повноцінною жінкою і не мучитися. У спектаклі нема теми кохання, сексу, не та історія, яку деяким хотілося б. Вона дуже проста, зрозуміла, ніяких складнощів до сприйняття нема. До середини спектаклю глядач повністю зрозуміє героїв і почне співпереживати", - зазначив актор Володимир Горянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я ще у формі, годна працювати" - Лідія Забіляста

Також він додав, що ходити на підборах дуже важко.

"Непросто було. Ну подумайте тільки — чоловіку танцювати на шпильках. Це для жінки важко. Раніше доводилося вдягати підбори, ну 3 хвилини пройтися по сцені, але не всю виставу. Також напряжно, незручно з макіяжем. Годину його роблять мені".

Зараз ви читаєте новину «У новому спектаклі Горянський зіграє трансвестита ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі