понеділок, 06 лютого 2012 13:42

Жерар Депардьє зіграє екс-главу МВФ, замішаного в секс-скандалі

Жерар Депардьє зіграє екс-главу МВФ, замішаного в секс-скандалі

Режисер Абель Феррара підтвердив інформацію про те, що Жерар Депардьє виконає головну роль у фільмі, заснованому на історії колишнього глави МВФ Домініка Стросс-Кана. Про це повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на французьке видання Le Monde.

Інформація про те, що Феррара і сценарист Кріст Зойс працюють над сюжетом для фільму, з'явилася в пресі в кінці 2011 року. Кінематографісти зацікавлені у висвітленні скандалу, що розгорівся навколо Стросс-Кана навесні 2011 року. В середині травня покоївка нью-йоркського готелю Sofitel звинуватила Домініка в спробі згвалтування. Стросс-Кан був заарештований і залишив пост глави МВФ. Слухання у його справі почалися в червні, але вже в кінці того ж місяця справа почала розвалюватися. У серпні всі звинувачення були зняті.

У грудні також повідомлялося, що у співпраці з Феррарою зацікавлені Жерар Депардьє та Ізабель Аджані. Тепер режисер підтвердив участь у проекті обох акторів. Депардьє зіграє персонажа, прототипом якого став сам Стросс-Кан. Аджані виконає роль його дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Стросс-Кана знімуть порнофільм за 200 тис. євро

За словами Феррари, зйомки фільму будуть здійснюватися у Вашингтоні, Нью-Йорку і Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Депардьє зіграє екс-главу МВФ, замішаного в секс-скандалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути