середа, 02 листопада 2011 16:24

Про Стросс-Кана знімуть порнофільм за 200 тис. євро

Про Стросс-Кана знімуть порнофільм за 200 тис. євро

Інтернет-сайт пропонує користувачам взяти участь у фінансуванні майбутнього порнофільму, який матиме назву "DXK".

Фільм стане пародією на найпікантніші моменти справи колишнього глави МВФ Домініка Стросс-Кана, заарештованого в Нью-Йорку за звинуваченням у згвалтуванні, але потім виправданого.

Наприкінці вересня в серії американського New York Unit? Sp?ciale вже був показаний епізод, присвячений справі ДСК. Тепер же, за даними французької газети Le Parisien, на черзі порнофільм.

Сайт mypornproductions.com запустив пародійний проект, який ілюструє пригоди колишнього голови МВФ у Нью-Йорку. Бюджет майбутнього фільму становить 200 тис. євро. Дві тисячі акцій, 50% від усієї вартості фільму, будуть запропоновані користувачам Інтернету.

Короткий зміст майбутнього фільму вже відомий: Девід на прізвисько Секс-Король - власник великої фінансової корпорації. Протистояти чарівності покоївки, яка приходить прибирати в його кімнаті, Королю не вдається. Для дівчини це чудова можливість заробити на пристрасті багатого начальника. Герой також буде робити все, аби спокусити суддів, і його дружина по-своєму йому "допоможе" у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «Про Стросс-Кана знімуть порнофільм за 200 тис. євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути