Ексклюзиви
понеділок, 11 вересня 2017 14:47

У новому серіалі покажуть, як медсестра з "Пролітаючи над гніздом зозулі" стала садисткою

У новому серіалі покажуть, як медсестра з "Пролітаючи над гніздом зозулі" стала садисткою
Netflix зніме два сезони драматичного серіалу "Ретчед", який стане приквелом до "Пролітаючи над гніздом зозулі" Фото: Facebook

Канал Netflix зніме два сезони драматичного серіалу "Ретчед", який стане приквелом до американського культового фільму Мілоша Формана "Пролітаючи над гніздом зозулі".

Головну роль отримала номінантка на премію "Золотий глобус" Сара Полсон. Вона зіграє знамениту жорстоку медсестру в молодості. Виконавчими продюсерами призначені Райан Мерфі і актор Майкл Дуглас, який також працював над "Гніздом" 1975 року, повідомляє The Hollywood Reporter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знімали фільм "Пролітаючи над гніздом зозулі" - раритетні фотографії

Приквел покаже, як саме молода медсестра перетворилася в психофобну людину, яка не вважає своїх пацієнтів особистостями. Розповідь у серіалі почнеться з 1947 року і закінчиться безпосередньо перед подіями, описаними у фільмі "Пролітаючи над гніздом зозулі". Всього заплановано по 18 серій у кожному сезоні. Зйомки почнуться в середині 2018 року.

Роман "Пролітаючи над гніздом зозулі" Кена Кізі був написаний у 1962 році. Головним негативним героєм у ньому була медсестра Мілдред Ретчед. У 1975-му режисер Мілош Форман екранізував роман. Його фільм отримав п'ять премій "Оскар".

На 57-й церемонії вручення "Оскара" 25 березня 1985 року фільм "Амадеус" отримує 8 "Оскарів". Стрічку зняв чесько-американський режисер Мілош Форман за сценарієм Пітера Шеффера на основі однойменної п'єси.

Зараз ви читаєте новину «У новому серіалі покажуть, як медсестра з "Пролітаючи над гніздом зозулі" стала садисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі