четвер, 09 листопада 2017 11:05

У новому кліпі The Hardkiss замість кораблів спалили прапори

Український гурт The Hardkiss презентував відео на пісню "Кораблі". Режисер - Вал Бебко. В кінці кліпу герої спалюють прапори із зображенням корабля.

Автор: live.karabas.com
 

"У нашій історії прапор - символ розбитого серця, болі від зради коханої людини, - каже фронтвумен групи Юлія Саніна. - Щоб звільнитися від страждань, потрібно спалити прапор. Ображені і розчаровані люди збираються разом, оскільки так легше пережити біль. У кожного своя історія, але образ прапора один - корабель, що палає".

Автор: live.karabas.com
 

Знімали у Чорноморську на Одещині.

"З Києва до Чорноморська їхали з розумінням, що на місцевому судноремонтному заводі нас і близько не підпустять до кораблів. Але коли познайомились з директором ІСРЗ Михайлом Дудниковим, а начальник безпеки видав нам каски, ми зрозуміли, що нас чекає захоплива пригода. Майже на всі наші божевільні творчі ідеї керівництво заводу відповідало "так". Ми спускалися в док, знімали на капітанських містках і навіть у трюмі корабля, де на кілька годин зупинили роботу".

"Кораблі" - сингл з майбутнього альбому групи. Вихід його запланований на наступний рік. За словами Юлії Саніної, перші начерки пісні зробила ще в 15 років. Дописала після знайомства з гітаристом групи Валом Бебко. Пісня мала називатись "Доберман". Через 7 років до неї написали текст українською.

Автор: live.karabas.com
 

The Hardkiss з'явився 2011 року. Співав англійською. За тиждень після презентації дебютного кліпу на пісню Babylon на YouТube, відео здобуло тисячі переглядів, а також стало сенсацією у соціальних мережах. Вже через місяць The Hardkiss випустили кліпи на два інші сингли - October та Dance With Me. 2016 року гурт переміг у фіналі національного відбору до участі в Євробаченні. За результатами голосування глядачів перемогла Джамала.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі The Hardkiss замість кораблів спалили прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі