понеділок, 20 травня 2013 15:15

"Старики, с дороги, идет The Hardkiss" - у Києві відбувся перший сольний концерт гурту

"Старики, с дороги, идет The Hardkiss" - у Києві відбувся перший сольний концерт гурту
Фото: jetsetter.ua

"Хардкіс! Хардкіс! Хардкіс!", - волає трьохтисячний натовп, який вщент заповнив київський Зелений театр у суботу, 18 травня. За кілька хвилин тут почнеться перший сольний виступ молодого українського рок-гурту The Hardkiss.

Квитки на концерт, який відкрив річний гастрольний тур групи, коштували 100 грн, розкупили їх за тиждень до події. Розігрівала публіку діджей Катрен Заубер.

Концерт розпочався на годину пізніше від запланованого - черга з охочих послухати Юлію Саніну і Валерія Бебко розтягнулася на кілометр і всі охочі довго не могли потрапити всередину. Саніна вийшла на сцену у шкіряному боді з оборками, декорованому великим яскраво-червоним серцем, металевими трубами й стразами. Протягом концерту змінила 5 нарядів.

Грали як вже відомі публіці пісні, так і прем'єри. Серед них - саундтрек до фільму жахів Любомира Левицького "Тіні незабутих предків". Гурт, якому всього 1,5 року, дуже швидко збирає прихильників. На нього покладають великі надії й пророчать успішне майбутнє.

"Сьогодні мега епічний день. Перший концерт гурту майбутнього і тут зібралися люди, які мають хороший музичний смак. Те, як працюють The Hardkiss - це Європа. Але чи не в кожній пісні є українські етнічні мотиви. Тобто це український продукт європейської якості. Наступного року The Hardkiss збере 10 тисяч на концерті, а через 5 років їх знатиме вся Європа. А Саніна - це наша Леді Гага, тільки симпатичніша. Я би мріяв бути їхні продюсером, але навряд встигну за ними", - зазначив студент університету імені Карпенка-Карого Вадим Носійчук.

Концерт відвідали співачка Джамала, "мати" Українського тижня моди Ірина Данилевська, режисер Любомир Левицкий та інші.

"Впервые попала на ваш концерт. Ощущение что побывала на концерте звёзд мирового масштаба! Так и есть! Развивайтесь и развивайте укр. музыку, вы наш прорыв, вы нужны Украине как никогда никто другой" - пише Альона Толстенок на офіційній сторінці гурту на одній із соцмереж після концерту.

"Алёна, The Hardkiss нужны Германии, Штатам и Миру. Украине такие звёзды не по зубам", - відповідає їй Влад Карнаух. Всього шанувальники залишили понад 200 позитивних відгуків на сторінках гурту.

The Hardkiss - український англомовний музичний гурт, який з'явився 2011 року. Усього за тиждень після презентації дебютного кліпу на пісню "Babylon" у Youtube, відео здобуло тисячі переглядів, а також стало сенсацією у соціальних мережах. Вже через місяць The Hardkiss випустили кліпи на два інші сингли - "October" та "Dance With Me".

Над образами музикантів працювали Слава Чайка, Олена Логвин та Віталій Дацюк. 8 лютого відбулася презентація альманаху з восьми короткометражних фільмів "Закохані в Київ". Над одним з фільмів ("Втрачений в місті") працювали учасники гурту "The Hardkiss": Валерій Бебко - режисер, Юлія Саніна - співавтор сценарію. Зйомки фільму тривали 3 дні.

Зараз ви читаєте новину «"Старики, с дороги, идет The Hardkiss" - у Києві відбувся перший сольний концерт гурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі