вівторок, 14 липня 2020 18:12

У Мінкульті пояснили, як формується чорний список артистів

У Мінкульті пояснили, як формується чорний список артистів
З відомостями списку можна ознайомитися на офіційному сайті МКІП. Фото: Reuters

У Міністерстві культури та інформаційної політики заявили, що не мають впливу на формування переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Про це повідомили в МКІП, передає Укрінформ.

"Згідно зі статтею 15 Закону України "Про кінематографію", Міністерство культури та інформаційної політики здійснює дії з внесення змін до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, виключно на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер розповів, чого очікувати від нового міністра культури

Як зазначено, процедура внесення до списку здійснюється автоматично. Згідно з чинним законодавством України, МКІП не має повноважень включати чи не включати в списки.

"Міністерство здійснює оприлюднення переліку й оновлення. Відомості у списку своєчасно й оперативно оновлюються, з ними можна ознайомитися на офіційному сайті Міністерства культури та інформаційної політики України в рубриці ООС під підрубрикою "Інформація", - зауважили в міністерстві.

Міністерство культури і інформаційної політики України спільно з міжнародними експертами сформувало дорожню карту розвитку туризму. Стратегічними завданнями дорожньої карти є впровадження системи туристичної статистики, новий законопроєкт про туризм, який уже розроблено, вдосконалення системи управління галуззю, діджиталізація, створення реєстру суб'єктів туристичної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «У Мінкульті пояснили, як формується чорний список артистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі