четвер, 01 березня 2012 15:42

У Львові ДахуБраху не відпускали зі сцени
8

Фото: Фото: Павло Паламарчук

29 лютого в львівському театрі імені Марії Заньковецької відбувся спільний концерт українського гурту ДахаБраха та мінського PortMone. Виступ відбувся в підтримку альбому Хмелева Projekt. Його гурти записали у лютому в польському Лодзі. А ідея його написання і спільної праці виникла на схилах Дністровського каньону в селі Хмелева.

Ми щасливі, що вдалося так швидко і так добре записати цей альбом, - розповів учасник гурту ДахаБраха Марко Галаневич. - Це була гарна співпраця з гарними відчуттями. Особисто мені здається, що альбом чудовий. А щодо виступу у Львові, то це місто визначне для нас без жодних слів. Тут добре розуміють нас і нашу музику. Кожен наступний концерт все більше наростає по енергетиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час виступу "ДахаБраха" били пляшки

Під час концерту у залі театру був повний аншлаг. Багато глядачів стояло біля стін та у проходах. Гурти презентували свої доробки. Завершували вечір композиціями в електронній обробці і з болгарськими мотивами. Глядачі двічі викликали їх на біс, аплодуючи по п'ять хвилин.

"Для мене ДахаБраха то просто якийсь вибух емоцій", - сказала студентка Марія Прохало. - "Але те, що я почула сьогодні, просто мега бомба. Такого я навіть і не сподівалася. Не могла всидіти на місці, так тягнуло потанцювати. Вже з нетерпінням чекаю літа, щоб попасти на якийсь опен-ейр фестиваль, на якому буде ДахаБраха, і відірватися на повну".

Зараз ви читаєте новину «У Львові ДахуБраху не відпускали зі сцени ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі