вівторок, 29 листопада 2011 21:01

"Даха-Браха" приховує секрет своїх шапок

"Даха-Браха" приховує секрет своїх шапок

Дівчата з гурта "Даха-Браха" уже кілька років одягають під час концертів високі чорні шапки, які стали фірмовим знаком групи.

Розповідають, що їх придумала дружина їхнього режисера Владислава Троїцького Тетяна Василенко.

"Ми довго з таким образом були не згодні. Для нас ці шапки були дикі. Все казали "Давайте без шапок. Вони такі незручні", - розповідає Олена Цибульська.

"Важко було зробити, щоб вони стояли, і були легкі. Ми думали-гадали, як його. І картон пробували. Дуже незручно було, - додає Ірина Коваленко. - Тепер ми до шапок звикли. Це в нам такий зв'язок з космосом, антени такі. Таких жіночих шапок немає ж в жодній фольклорній традиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДахаБраха заспівала новозеландський drum 'n' bass

Дівчата відмовляються розповідати, як прикріплюють високі головні убори до голови.

"Це наш власний винахід, - ділиться Олена Цибульська. - Довго промучились, поки його знайшли. Цукор, - сміється. - намочили, поставили, сидимо. Насправді ж натуральна шкіра, легка, висушена. Зручні".

"Кожна із дівчат просто на голові має невеличку дірочку — жартує Марко Галаневич. - Туди вкручується цвяшок від шапки. Через то вони роблять собі отакі-от пишні зачіски, щоб видно не було. Любимо під шапки одягати світле вбрання. Є кілька варіантів костюмів. Це етнічний, народний. Такий, ближче до народного. І є весільні сукні. З шапками дуже шикарно виглядають. Ще є у нас фраки — рідко їх одягаємо".

Зараз ви читаєте новину «"Даха-Браха" приховує секрет своїх шапок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі