понеділок, 11 листопада 2013 13:15

У Львові цілий будинок розмалювали графіті
9

Фото: Фото надані організаторами

На вихідних у Львові відбувся конкурс графіті, у якому взяли участь 15 художників. На вул. Залізничній, 20 у приміщенні соціального центру "Цитадель" вони прикрашали під'їзд та коридори графіті на вільну тему. Це перша така акція у Львові, коли малюнками на соціальну тематику прикрашають будинок. Зазвичай у місті правоохоронці та місцеві мешканці борються разом із хуліганами, які псують фарбою історичні фасади будинків. Тематика конкурсу була вільною, єдина вимога – жодних провокаційних символів та реклами.

"Хлопці й дівчата працювали з самого ранку до вечора малювали роботи на вільну тематику, адже організатори вирішили не ставити митців у рамки. Кожен художник показав свій власний стиль, техніку й рівень, і тим самим зарядив раніше похмуре приміщення соціального центру позитивною енергетикою на довгий час. Тепер коридори нагадують яскраві бруклінські вулиці і радують око їх відвідувачів. Малюватимуть графіті до грудня, а в березні плануємо провести виставку. Це буде андеграунд. Хочемо показати бунтарство, протест у мистецтві", – каже організатор акції Олексій Дем'янюк.

Ящик аерозольної фарби виграли двоє хлопців, які працювали над малюнком, де міліціонер біжить за двома художниками графіті.

Зараз ви читаєте новину «У Львові цілий будинок розмалювали графіті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі